Aangepaste veilingtijden Rhein-Maas vanaf maandag

Aangepaste veilingtijden Rhein-Maas vanaf maandag

Zoals al aangekondigd gaat Veiling Rhein-Maas op maandag 22 juni 2020 met de modernisering van het klokfront beginnen. Vanaf deze datum wordt dan op zes klokken - drie voor snijbloemen en drie voor potplanten - geveild.

Na analyse van de verwachte aanvoerhoeveelheden en de benodigde veiltijd heeft Veiling Rhein-Maas besloten om vanaf genoemde datum om 5:30 uur te beginnen met het veilen van zowel snijbloemen als potplanten.

"Wij zijn ons ervan bewust dat dit vooral voor onze klanten en medewerkers, in aansluiting op het einde periode vroegveilen tijdens het seizoen, een zware last kan zijn. Daarom stellen we nu nog geen tijdsduur vast voor deze vroegere aanvangstijd van de veiling. Zodra de marktomstandigheden het weer toelaten, gaat de veiling op zes klokken weer om 6.00 uur beginnen."

Veiling Rhein-Maas communiceert de veilvolgorde voor de daaropvolgende week steeds op vrijdag via de e-mail-klantennieuwsbrief 'Aktuell'. "Heeft u zich hierop nog niet geabonneerd, klik dan hier, om u voor deze nieuwsbrief aan te melden."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v