Aanvraag Noodfonds tot 17.00 uur vandaag!

Aanvraag Noodfonds tot 17.00 uur vandaag!

De deadline voor aanvragen voor een tegemoetkoming uit het Noodfonds voor de sierteelt en delen van de voedingstuinbouw staat 'hard' op donderdag 18 juni, 17.00 uur. Ondernemers die zich na dat tijdstip melden, zijn niet meer te accepteren, meldt RVO. Dat betekent dat het verzoek om een week uitstel niet is gehonoreerd.

Advies aan ondernemers die nog geen aanvraag hebben gedaan is dan ook om dat binnen de gestelde tijd alsnog te doen. Ook bij twijfel of vragen adviseert RVO om een aanvraag in te dienen. Die aanvraag kan eventueel later weer worden ingetrokken of bijgesteld. De aanvraag zit dan in ieder geval in 'de molen'.
De regeling is onder andere bestemd voor de sierteelt en onderdelen van de voedingstuinbouw.

Mochten ondernemers dus nog willen indienen, dan kunnen ze een onvolledige aanvraag indienen en deze later aanvullen. Mochten bedrijven er niet uitkomen dan kan contact worden opgenomen met de klantenservice van RVO. Hoe eerder dat gebeurt hoe beter, want kort voor de deadline is het ingewikkeld iedereen te kunnen helpen, aldus de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v