Summer of Innovation dit jaar volledig digitaal

24-06-2021    10:19   |    Goedemorgen

Iedere zomer viert World Horti Center traditioneel alle innovaties die de tuinbouwsector rijk is. Ook de derde editie van Summer of Innovation staat in het teken van vernieuwing in de sector. In tegenstelling tot de vorige twee jaargangen zal Summer of Innovation 2021 volledig online plaatsvinden, in verband met een grootscheepse verbouwing van de eerste verdieping van World Horti Center.

Online zal World Horti Center de hele zomer aandacht besteden aan innovaties in de glastuinbouw. De Nederlandse glastuinbouwsector staat wereldwijd bekend als innovatief en oplossingsgericht en heeft om deze reden een sterke globale positie. World Horti Center vindt het daarom belangrijk om nieuwe producten, trends en ontwikkelingen in de spotlight te zetten, elk jaar weer. Innovaties vinden constant plaats, op allerlei plekken in de Nederlandse tuinbouwketen en het is goed om hiermee zo breed mogelijk naar buiten te treden. 
 
Wie niks wil missen van de Summer of Innovation 2021 doet er goed aan World Horti Center te volgen op Facebook, LinkedIn en YouTube. Daar zullen op diverse manieren de innovaties getoond worden. Geïnteresseerden met een innovatie kunnen zich melden via communicatie@spam-protectworldhorticenter.nl. Geef duidelijk aan wat de innovatie is, hoe deze ingezet wordt en wat het bedrijf of de organisatie erachter is. Wellicht neemt World Horti Center de innovatie dan op in de programmering deze zomer.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws