Adviesbureaus fuseren

Adviesbureaus fuseren

Per 1 juli gaan C3A Agro & Agri Advies en Farmers Funding samen verder als Farmers Funding & Advies. Met deze fusie wordt de samenwerking tussen beide partijen verder geďntensiveerd en verbreed met het oog op de toekomstige dienstverlening.

De dienstverlening voor bestaande en toekomstige klanten blijft vertrouwd, en wordt met deze samenwerking verder uitgebreid en geoptimaliseerd, zo laten beide partijen weten. Farmers Funding & Advies werkt landelijk vanuit haar vestigingen in Breda en Dronten. 
 
Farmers Funding is sinds 2016 actief en staat bekend om haar bedrijfskundig en financieel advies voor agrarische ondernemers en met haar bemiddelende rol bij het realiseren van financieringen en grondtransacties. C3A Agro & Agri Advies is als full service adviesbureau vanaf 2015 actief op administratief en fiscaal-juridisch vlak. Beiden ontzorgen ondernemers bij complexe bedrijfsgerelateerde vraagstukken, zoals het realiseren van financieringen, bedrijfsovernames en fiscale optimalisatie.  
 
Naast Peter Pals en Jasper Timmerman zijn DCA Groep en Countus Accountants en Adviseurs mede-eigenaar van Farmers Funding & Advies.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v