BBH presenteert toekomstplannen

13-06-2019    09:05   |    Goedemorgen

Op 26 juni is de Jaarpresentatie van Bloemenbureau Holland (BBH). Tijdens deze bijeenkomst presenteert BBH de nieuwe communicatieplannen en activiteiten voor de komende jaren aan haar betalende stakeholders.

Dit maakt het voor kwekers en handelsbedrijven mogelijk om tijdig in te haken op toekomstige campagnes, content en shopper-activaties. Hierin spelen de Groeiplatformen uiteraard een belangrijke rol. Ook is er aandacht voor de resultaten van de campagnes en activiteiten van de afgelopen tijd. 
Gastspreker Bert Kranendonk van Dutch Experience Group vertelt over de ontwikkelingen omtrent FloriWorld sierteelt experience in Aalsmeer waarvan Bloemenbureau Holland één van de partners is. 
Je bent van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Je kunt je hier aanmelden. De bijeenkomst is woensdag 26 juni van 13:30 uur – 17:00 uur in World Horti Center in Naaldwijk.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...