Blog: Alles wat je aandacht geeft groeit

20-02-2019    08:59   |    Goedemorgen

Een weblog van Wouter van Vliet. Hij is salesmanager tuinbouw bij Van Iperen. Van Vliet schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Net als dieren en planten hebben wij voedsel nodig om te kunnen overleven. Voedsel geeft ons energie om te kunnen bewegen en groeien.
In de voedselkringloop is het eten of gegeten worden. Dat is in het zakenleven niet anders. Schaalvergroting, fusies en overnames zijn in veel branches aan de orde van de dag.  Deze ontwikkelingen zien we ook in de glastuinbouw. Zowel bij fabrikanten, toeleveranciers, telers als  afzetorganisaties.

Toekomstbestendig ondernemen door middel van ketenintegratie is voor Van Iperen daarom een strategische keuze.  Zowel als  producent, als logistiek dienstverlener en als technisch groeispecialist.
Het maken van keuzes is essentieel om de volgende stap te kunnen zetten in een groeiproces.

De grote uitdaging voor ons is om nog meer focus aan te brengen op onze rol als groeispecialist. Het voeden, versterken en beschermen van gewassen, met de steeds strenger wordende regelgeving en de circulaire economie, staat daarbij centraal.

Hoe we dat doen?

Alles wat je aandacht geeft groeit… En dat is precies wat wij doen. Aandacht geven als groeispecialist aan onze klanten om,  samen met hen, deze groei te realiseren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws