Blog: Elkaar helpen

Blog: Elkaar helpen

Een weblog van Arne van Aalst. Hij is sales director Noordwest-Europa bij Koppert Biological Systems in Berkel en Rodenrijs. Van Aalst schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

We leven inmiddels alweer ruim 6 weken volgens de 'intelligente' lockdown methode en het leven is er flink anders gaan uitzien.

Ook in onze agrarische sector zijn de gevolgen van de Covid-19 tastbaar en voelbaar. Veel ondernemers, met name in de sierteeltsector, worden hard getroffen.

Achter de muren van deze vaak familiebedrijven, spelen zich hartverscheurende taferelen af.
Het zal je bedrijf maar zijn waar je jaren keihard aan gewerkt hebt en wat in enkele weken tijd wordt afgebroken. Ik wil alle mensen bij wie dit de harde realiteit is heel veel sterkte wensen.

De Flower Boost Challenge is een van de initiatieven om de sierteeltsector te helpen. Ook bij Koppert hebben we aan de challenge meegedaan. In vestigingen over de gehele wereld hebben onze medewerkers een boeket bloemen ontvangen. Om onze medewerkers een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden, en tegelijk de sierteeltsector te steunen.

Ik hoop dat deze challenge, die inmiddels internationaal zijn weg vindt, nog even blijft doorgaan. Alle kleine beetjes helpen immers. Dus laten we elkaar helpen om door deze periode heen te komen.

Bron: Arne van Aalst

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v