Blog: Oplossingen kunnen bieden

Blog: Oplossingen kunnen bieden

Een weblog van Joost Joling. Hij is Technisch Commercieel Manager NL bij Tradecorp, onderdeel van de Rovensa Groep. Joost schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Sinds 1 februari jl. ben ik werkzaam bij Tradecorp als Technisch Commercieel Manager voor Nederland. Een korte introductie.

Tradecorp is sinds 1985 actief en is producent van sporenelementen, speciale meststoffen en biostimulanten. Vandaag de dag is het in meer dan 70 landen actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Madrid. Ik ben vanuit kantoor Brussel werkzaam, waar de Europese verkoopactiviteiten zijn ondergebracht. De Nederlandse markt is mijn verantwoordelijkheid (tuinbouw, akkerbouw,  fruitteelt, groenteteelt en bollenteelt).

Wat mij vooral aanspreekt is dat we innovatieve oplossingen hebben gebaseerd op gefundeerde onderzoeken in veel verschillende gewassen. Hiermee kunnen we kwekers helpen om de kwaliteit en opbrengsten te verhogen door het inzetten van onze efficiënte meststoffen en biostimulanten. Kwekers zijn hier volop in geďnteresseerd.
Een efficiënter gebruik van meststoffen staat nu volop in de picture door de recente ontwikkelingen in de land- en tuinbouw, laat staan de externe factoren waar een plant mee te dealen heeft, zoals warmte en droogte van de afgelopen seizoenen.

'Wat is het probleem of doel van de kweker en hoe kunnen we daarbij helpen', is waar het om draait. Samen kom je tot oplossingen en dat vind ik geweldig.

Bron: Joost Joling

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v