VannoVa breidt uit met KZ Flowers

13-04-2016    09:35

VannoVa Master Growers is een samenwerkingsverband van zeven toonaangevende chrysantenkwekerijen in Nederland. De club bestond uit zes chrysantentelers en is nu uitgebreid met KZ Flowers.

“Wij zijn er trots op dat KZ Flowers zich heeft aangesloten bij VannoVa”, aldus Laurens van der Lans, één van de Master Growers. “KZ Flowers teelt al jaren op topniveau. Jack Kuyvenhoven en Peter Zwinkels telen 4 bijzondere rassen pluischrysanten en onderscheiden zich daarmee op de markt. Een mooie aanvulling om ons chrysantenassortiment te verbreden.”

VannoVa Inloopdag

Op donderdag 21 april worden kopers, verkopers en andere belangstellenden uitgenodigd voor de VannoVa inloopdag bij KZ Flowers. Vanaf 10.00 uur zijn de deuren aan de Vlietweg 14 b in Naaldwijk geopend.


Reacties (1)

Peter Smulders at 07.03.2019

Wat sla je met deze blog de spijker op zijn kop, Eric. De drijfveren kénnen van je medewerkers, én daar als manager optimaal op in spelen, is erg belangrijk. Juist in deze tijd.
En dat niet alleen om je medewerkers enthousiast te maken (en te houden). Maar óók om talenten te ontdekken zodat je die kunt benutten voor je bedrijf. Uiteindelijk snijdt het mes dan aan twee kanten: Je medewerker voelt zich gewaardeerd. En jij maakt optimaal gebruik van de capaciteiten en talenten van jouw medewerkers.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Slowjuicen

Dr. Veggie, dat 12 groentesappen vol vitamines, mineralen en gezonde enzymen heeft ontwikkeld, brengt de eigen producten nog maar eens onder...