Crux Agribotics op Paprika

Crux Agribotics op Paprika

ACTUEEL HORTI THEMA - Richard Vialle van Crux Agribotics is vanochtend te horen op Paprika Tasty Radio. In het kader van het actuele horti thema Sorteren & Verpakken vertelt hij over de mogelijkheden tot automatisch sorteren en verpakken door middel van AI en robotica.

Gerobotiseerd en automatisch sorteren en verpakken kan een reële optie zij die direct de schaarste in arbeid adresseert en additionele voordelen biedt zoals een consistentere verwerking van het product met minder schade, verbeterde hygiëne en optimalisatie van verpakt product.

In de uitzending op Paprika Tasty Radio vertelt Richard Vialle over de voordelen van gerobotiseerd sorteren en verpakken voor telers, de voorwaarden hiervoor, de systemen die het bedrijf momenteel ontwikkelt of al heeft gerealiseerd en de uitdagingen die er nog zijn.

Je luistert tussen 11.00 en 12.00 uur live mee via www.paprikatastyradio.nl of via de gratis apps die je daar kunt downloaden. Later vandaag is de uitzending ook in zijn geheel terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v