Debuut Hamifleurs op Varend Corso

18-07-2019    09:39   |    Goedemorgen

Dit jaar is het eerste jaar dat Hamifleurs zichtbaar deelneemt aan het Varend Corso. Voorgaande jaren heeft het bedrijf onder anderen het Kindercorso gesponsord. Nu vond Hamifleurs het tijd om meer van zichzelf te laten zien.

Hamifleurs is namelijk één van Westlands grootste bloemenexporteurs. Dagelijks werken ze er met ruim 200 collega’s om hun klanten, importerende groothandel en bloemisten in Europa, de meest mooie bloemen te leveren.
Bij Hamifleurs beseffen ze als geen ander dat je elk verhaal met bloemen kunt vertellen. “Bloemen zijn emotie,” vertelt Edwin Beekman, algemeen directeur. “Het mooie is dat al onze medewerkers passie hebben voor die bloemen. Iedere bloem die zij leveren gaat zijn eigen weg naar zijn bijzondere verhaal. Dat is ook waar onze slogan ‘Your story, our flowers’ vandaan komt. En dat is wat we ook gaan uitdragen tijdens het Varend Corso.” Hamifleurs helpt met 200 collega’s dagelijks soms meer dan 1 miljoen bloemen op pad naar hun eigen verhaal.
Het verhaal op de boot
Op de boot zie je de passie voor bloemen terug. Hamifleurs heeft in samenwerking met een aantal van haar beste kwekers, waaronder Berg Roses, Zentoo en Qualily, een geweldige selectie rode, roze en witte bloemen geselecteerd. Ruben Poot, verkoper en arrangeur bij Hamifleurs, verzorgt het bloemwerk op de boot en weet als geen ander het verhaal van Hamifleurs in prachtige arrangementen te vertalen. Op de boot wordt letterlijk uitgebeeld wat Hamifleurs doet, zo heeft Martin Stolze zelfs een stukje van de lopende band gemaakt, waarop de blikken bloemen door het bedrijf getransporteerd worden. Naast de ‘werkende’ medewerkers van Hamifleurs, zie je ook een prachtige bruid met – uiteraard – een geweldig mooi boeket op de boot. Want dat is waar de medewerkers van Hamifleurs het uiteindelijk voor doen!
Het Varend Corso vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus. Je kunt de stoet en boot van Hamifleurs (bootnummer 23) bewonderen in onder meer het Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft en Vlaardingen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Haast u langzaam

Een weblog van Jolanda Heistek. Zij is programmamanager bij Greenport West-Holland. Jolanda schrijft deze...