Doe jij ook (weer) mee aan de Career Day West?

14-10-2019    10:53   |    Goedemorgen

Tijdens de Career Day West ontdekken meer dan 1.500 leerlingen in het voorgezet onderwijs (3 vmbo, 4 havo, 5 vwo) de grote variatie aan technische beroepen en bedrijven. Deze leerlingen hebben, gezien hun keuze voor een technisch profiel, al interesse in techniek en het is de uitdaging om deze interesse verder uit te bouwen.

De Career Day is de ideale plek om leerlingen te enthousiasmeren over wat technologie is, waar technologie is, wie er werken in de technologie en wat ze er zelf mee kunnen. Ze gaan zelf bouwen, proberen, proeven, programmeren, raden en rekenen. Kortom: ervaren!  

De bijdrage vanuit bedrijven is onmisbaar bij de Career Days. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om deel te nemen. De Career Day West is dit jaar van 26 t/m 28 november 2019.

Verdeling dagen 
4 havo/5 vwo met een N-profiel: 26 en 27 november
3 vmbo gl en tl: 28 november 

Geïnteresseerd in deelname aan de Career Day West? Klik hier om aan te melden. Elk bedrijf biedt per dagdeel 4 keer dezelfde workshop aan die wordt bezocht door 10 tot 12 leerlingen. Elk bezoek duurt 25 minuten. Per dagdeel bezoeken maximaal vijf groepen de workshop. Uitgangspunt: 20% vertellen, 80% laten doen. Waarbij de leerlingen kunnen bouwen, proberen, proeven, programmeren, etc. Kortom: ervaren! De workshop is geschikt voor de doelgroepen: leerlingen havo 4/vwo 5 met een N-profiel en leerlingen vmbo 3 met een technisch profiel. Dit zijn twee hele verschillende doelgroepen, waar de invulling van de stand op dient aangepast te worden.
 
Praktische informatie 
Datum en tijd: 26 t/m 28 november van 9.00 – 16.00 uur
Locatie: X TU Delft, Mekelweg 8-10, 2628 CD Delft
Standruimte: circa 25m2
Meer informatie: https://jet-net.nl/actueel/career-day-west/

Jet-Net & TechNet neemt de kosten voor haar rekening die voortvloeien uit locatiehuur, faciliteiten stand, catering, techniek en beveiliging. Ook de kosten voor didactische ondersteuning komen voor rekening van Jet-Net & TechNet.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Wereld Toilet Dag

Elk jaar is het op 19 november officieel Wereld Toilet Dag. Op deze dag, gesteund door de VN, wordt extra...

Twitter: Windhoos

Afgelopen week heeft Totaal-Service voor de Tuinbouw (TST) de schade opgeknapt van een bedrijf in Naaldwijk....