Dubbelrol Aron Boerefijn

Dubbelrol Aron Boerefijn

Aron Boerefijn is sinds 2018 werkzaam als netwerkcoördinator bij Glastuinbouw Nederland. Vanaf september jl. combineert hij die functie met die van themaspecialist plant-gezondheid bij Glastuinbouw Nederland.

Binnen het team plantgezondheid gaat Aron zich bezighouden met het opstellen van een uitgebreid dossier over de ontsmettings- en reinigingsmogelijkheden in de Nederlandse glastuinbouw. Dat moet onder andere duidelijk maken welke actieve stoffen waarvoor toepassing vinden, op welke momenten dat gebeurt en in welke mate. Ook ontsmettingsapparatuur wordt meegenomen in deze inventarisatie. Biociden en reinigingsmiddelen zijn belangrijk voor een schone start van veel verschillende teelten. Deze schone start vormt de basis voor een goed werkend IPM-systeem.

Verdiepen in thema
In een reactie op de verbreding van zijn werkzaamheden bij Glastuinbouw Nederland zegt Aron: "Ik pak deze nieuwe functie met open armen aan en kijk er erg naar uit om mij de komende tijd meer te kunnen verdiepen op dit thema. Eerder opgedane ervaring uit de functie als netwerkcoördinator komen hierbij zeker van pas."

Het team Plantgezondheid van Glastuinbouw Nederland bestaat verder uit: Helma Verberkt, Jeannette Vriend en Jorrit Koeman.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v