Floral Trade Group benoemt managing director

14-09-2018    12:06   |    Goedemorgen

De directie van Floral Trade Group wordt per 17 september 2018 uitgebreid met Steven van Nieuwenhuijzen. Steven heeft hiervoor verschillende eindverantwoordelijke functies bekleed; bij D-reizen, TUI en meest recent als concerndirecteur speelgoed bij Blokker Holding. Steven wordt als managing director verantwoordelijk voor de aansturing van Floral Trade Group en gaat vorm geven aan de hele bedrijfsvoering en verdere groei van de organisatie.

CEO Wim van der Plas: "Door de groeispurt en de verwachting dat deze door zal zetten met meer bedrijven die er in de toekomst bijkomen, hebben we versterking nodig om onze groei te borgen voor de toekomst. Steven heeft ruime ervaring in snel veranderende markten en weet wat dit voor organisaties betekent. Hij zal met de collega’s van FTG verder bouwen aan onze flexibele en klantgerichte organisatie. Dat maakt van hem de juiste man op de juiste plaats bij Floral Trade Group."

Steven van Nieuwenhuijzen: "Floral Trade Group komt over als een winnend bedrijf in een snel ontwikkelende markt, waarin betrokken mensen werken met het hart op de juiste plek. Ik krijg energie van meebouwen aan een bedrijf met een veelbelovende toekomst."

Steven heeft een brede ervaring met familiebedrijven die behoefte hadden aan een structuur die ze in staat stelden om te groeien, te professionaliseren en te digitaliseren. Steven: "Omdat er veel om ons heen verandert, vraagt het van ons dat we organisaties bouwen die gezond en wendbaar zijn. Dat is een uitdaging. Digitalisering speelt een steeds belangrijkere rol: je ziet grote bedrijven groeien. Ik geloof dat bedrijven die een horizon hebben die langer is dan morgen, in alles de klant op één zetten en goed zijn voor hun mensen de meeste kans hebben op een gezonde toekomst.’"

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nog meer beurs!

Tessa en Kelly hebben samen met presentator Aad een serie video's gemaakt op de FHTF.