'Geen ruimte voor stagnatie of schade in dit proces'

'Geen ruimte voor stagnatie of schade in dit proces'

THEMA INTERN TRANSPORT - Een goed logistiek ontwerp vormt de basis van efficiëntiewinst, meent TAKS Handling Systems. "Tijdens het gehele afhandelingsproces is het essentieel om uw producten zo efficiënt mogelijk te laten leveren en verplaatsen. Er is in dit proces geen ruimte voor stagnatie of schade."

Het bedrijf zet haar kennis en ervaring daarom in om de perfecte logistieke oplossingen samen te stellen. "Hierdoor worden groenten en fruit snel en met grote zorg door alle verschillende fasen van het proces getransporteerd, zodat ze zo snel mogelijk klaar zijn voor verzending. Wij hebben een compleet assortiment aan transportoplossingen zoals palletontstapelaars, laad- en lossystemen, (geautomatiseerde) rollerbanen en transportbanden."

TAKS biedt onder andere een modulaire oplossing waarmee de gebruiker zijn eigen 'Blueprint for Efficiency' kan bouwen. "Onze engineers houden rekening met specifieke wensen zodat het aanvoelt als maatwerk." Bekijk hier een video over een van de modulaire oplossingen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v