'Geen ruimte voor stagnatie of schade in dit proces'

23-11-2020    10:31   |    Goedemorgen

THEMA INTERN TRANSPORT - Een goed logistiek ontwerp vormt de basis van efficiëntiewinst, meent TAKS Handling Systems. "Tijdens het gehele afhandelingsproces is het essentieel om uw producten zo efficiënt mogelijk te laten leveren en verplaatsen. Er is in dit proces geen ruimte voor stagnatie of schade."

Het bedrijf zet haar kennis en ervaring daarom in om de perfecte logistieke oplossingen samen te stellen. "Hierdoor worden groenten en fruit snel en met grote zorg door alle verschillende fasen van het proces getransporteerd, zodat ze zo snel mogelijk klaar zijn voor verzending. Wij hebben een compleet assortiment aan transportoplossingen zoals palletontstapelaars, laad- en lossystemen, (geautomatiseerde) rollerbanen en transportbanden."

TAKS biedt onder andere een modulaire oplossing waarmee de gebruiker zijn eigen ‘Blueprint for Efficiency’ kan bouwen. "Onze engineers houden rekening met specifieke wensen zodat het aanvoelt als maatwerk." Bekijk hier een video over een van de modulaire oplossingen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Helpende hand

Anderhalve week geleden legde een verwoestende brand de tribune van TOGB in as. Mustang Demolition helpt de...