GM en Hortilux lanceren Kennisdossier Groeilicht

18-07-2019    10:55   |    Goedemorgen

Woensdag 28 augustus om 10.30 uur gaat het eerste Goedemorgen Kennisdossier live. Dit dossier is opgebouwd in samenwerking met Hortilux.

Het was al heel lang de wens van uitgever Aad Tijsen van Holland Hortimedia om, onder de vlag van de dagelijkse nieuwsbrief en gewasportals van Goedemorgen en Hortibiz, kennisdossiers te realiseren over belangrijke investeringsitems voor ondernemers in de glastuinbouw. Nationaal én internationaal. Voor de groeilichtspecialist is kennisdeling de kern van al haar activiteiten. Daarom is het bedrijf de uitgelezen partner voor dit eerste Kennisdossier Groeilicht.

Een kennisdossier moet volgens Tijsen en Hortilux bestaan uit up-to-date informatie en kennisdocumenten over een specifiek investeringsitem, inclusief onderbouwing over terugverdienmodellen en ervaringen uit het veld. Zowel ervaren gebruikers, fabrikanten, toeleveranciers en onderzoekinstanties als jonge aankomende ondernemers worden bij de kennisdossiers betrokken.

Groeilicht
Het eerste Goedemorgen Kennisdossier staat inmiddels in de steigers en gaat op woensdagochtend 28 augustus om 10.30 uur live. Hortilux is de pionier die groeilicht in de tuinbouw heeft uitgevonden, geïntroduceerd en succesvol gemaakt. Het delen van kennis en innovatie zijn belangrijke pijlers voor het behalen van maximale resultaten met een groeilichtinstallatie en de basis van alle activiteiten van het bedrijf. Dit is volledig in lijn met de ambitie: voortdurend de nieuwe standaard zetten in groeilicht. Het 'Goedemorgen Kennisdossier Groeilicht' sluit perfect aan bij de wens van beide partijen om nog meer kennis te delen.

Op het hoofdkantoor van Hortilux in Monster werd deze week de samenwerking gesloten. Tijsen wil na de lancering van het 'Goedemorgen Kennisdossier Groeilicht' dit jaar nog minimaal twee andere dossiers realiseren. Bijvoorbeeld op gebied van substraat, rassenkeuze of arbeid. Bedrijven die hierover willen meedenken, kunnen contact opnemen via tel. 06-23727540 of aad@spam-protecthollandhortimedia.nl.

(Op de foto: Uitgever Aad Tijsen van Goedemorgen en commercieel directeur Michèl de Wit van Hortilux)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Haast u langzaam

Een weblog van Jolanda Heistek. Zij is programmamanager bij Greenport West-Holland. Jolanda schrijft deze...