Goedemorgen en Hortilux hernieuwen samenwerking

Goedemorgen en Hortilux hernieuwen samenwerking

In augustus 2019 ging het eerste Goedemorgen Kennisdossier live. Dit dossier is opgebouwd in samenwerking met Hortilux en draait volledig om groeilicht. Beide partijen laten nu weten dat die samenwerking met een jaar wordt verlengd.

Het Kennisdossier dat Goedemorgen en Hortilux eerder lanceerden bestaat uit up-to-date informatie en kennisdocumenten over groeilicht, inclusief onderbouwing over terugverdienmodellen en ervaringen uit het veld. Zowel ervaren gebruikers als fabrikanten, toeleveranciers, onderzoekinstanties en jonge aankomende ondernemers worden bij de kennisdossiers betrokken.

Het afgelopen jaar werd het Kennisdossier Groeilicht voortdurend aangevuld met nieuwe content en de artikelen konden op grote belangstelling rekenen vanuit de sector. Om die reden hebben Goedemorgen en Hortilux dan ook besloten de samenwerking voort te zetten. Ook in het komende jaar zal het Kennisdossier verder worden uitgebouwd met nieuws, kennisartikelen, onderzoeksresultaten en praktijkcases. "We kijken ernaar uit om samen te blijven werken aan een compleet en informatief kennisdossier over groeilicht, dat aansluit bij de informatiebehoefte vanuit de sector", aldus uitgever Aad Tijsen van Goedemorgen. Algemeen Directeur Michčl de Wit van Hortilux sluit zich daarbij aan: "Groeilicht is complexe materie, waardoor de informatiebehoefte van telers steeds groter wordt. Voor ons gaat dat veel verder dan alleen de beste LED- en HPS-hardware met de hoogste kwaliteit leveren. Uiteraard doen we dat, maar wij geloven vooral in kennisdeling die telers helpt om het maximale uit hun groeilichtinstallatie te halen. Het Kennisdossier sluit daarom perfect aan bij wie wij zijn: dé kennispartner voor groeilicht."

Je vindt het Kennisdossier Groeilicht hier of klik in de navigatiebalk bovenin de gewasportals van Goedemorgen op het kopje 'Kennisdossier Groeilicht' om direct naar alle artikelen te gaan.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v