Goedemorgen Tech: MagSafe

Goedemorgen Tech: MagSafe

Speciaal voor Goedemorgen schrijft Peter Otte van Phonextra met regelmaat bijdragen over interessante en praktische zaken die spelen in de techwereld en waar jij mogelijk jouw voordeel mee kunt doen. Dit keer vertelt hij over een magnetische powerbank voor de iPhone 12.

Voldoende stroom is altijd een dingetje bij een smartphone. Powerbanks zijn er al jaren, maar dat snoertje voor de verbinding… waar is dat snoertje… Apple ondervangt dit nu. De MagSafe Battery Pack kan via het MagSafe-systeem aan de achterkant van de iPhone 12 worden vastgeklikt om de telefoon op te laden.
De MagSafe Battery Pack is beschikbaar op de website van Apple zelf voor de iPhone 12, de iPhone 12 mini, de iPhone 12 Pro en de iPhone Pro Max. De MagSafe Battery Pack kan een telefoon met 5W opladen. Niet supersnel, maar zie het meer als een extra accu, waardoor je niet zonder stroom komt te zitten. Om de powerbank zelf op te laden is toch wel weer een Lightning-kabel nodig. Die moet je dan zelf wel hebben, want de powerbank wordt geleverd zonder oplaadstekker of kabel.

Magnetisch opladen via MagSafe, nog bekend van de oudere MacBooks, werd voor de iPhone 12 weer uit de mottenballen gehaald en er zijn ook al powerbanks van andere merken en autohouders met dit systeem.
De Apple powerbank kost 109 euro en gebruikers hebben naast een iPhone 12-model ook iOS 14.7 of nieuwer nodig om de MagSafe Battery Pack te kunnen gebruiken.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v