Start 2e fase Smart Grid Westland

11-02-2019    14:25   |    Goedemorgen

Nieuw nieuws van het Smart Grid Westland-front: de tweede fase gaat van start. De eerste fase is met 25 klanten net een maand onderweg, maar vanaf dinsdag start de aanmeldprocedure voor fase 2. Er mogen 75 nieuwe klanten bij.

Via de website kun je tussen 11 februari en 19 februari je bedrijf inschrijven voor deze tweede fase. Vanaf 1 april 2019 is de lancering - geen geintje. 

KLIK HIER OM JE DIRECT AAN TE MELDEN

Meer weten? Dit staat op de website van Westland Infra:
'Wij zoeken ondernemers in de netvlakken MS/LS en MS die interesse hebben in deelname aan het model vanaf fase 1. Deze ondernemers kunnen zich vanaf vandaag vrijblijvend aanmelden door het invullen van onderstaand formulier. Na de aanmeldingsperiode worden de inschrijvingen - die voldoen aan de voorwaarden – verzameld. Bij meer aanmeldingen dan mogelijk wordt in het bijzijn van een notaris door trekking een selectie worden gemaakt. Daarna worden de geselecteerde inschrijvers hierover geïnformeerd. De ondernemers die niet geselecteerd zijn, worden eveneens geïnformeerd.
Deelname aan Smart Grid Westland betekent in het kort dat deelnemers tegen zeer gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van zogenaamde vrije ruimte die er op bepaalde momenten is in het net van Westland Infra. Westland Infra stelt hiertoe digitale berichten en signalen beschikbaar. Van de deelnemers wordt verwacht dat deze de signalen en berichten kunnen ontvangen. Er dient zogenaamde connectiviteit te zijn.'

Nog meer uitleg nodig? BEKIJK DE ANIMATIEVIDEO.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Subsidiepot nu al leeg

Het subsidiepotje dat Nederlanders kunnen gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe volledig elektrische auto...