Haifa partner Delphy ISFC

Haifa partner Delphy ISFC

De Haifa Group is innovatiepartner van Delphy ISFC geworden. Het bedrijf is een bekende naam, ook in de zachtfruit, met producten als Multi-K (kalisalpeter), Poly-Feed en Soluplant (NPK meststoffen) MyMultifeed (klantspeciek in big bags), M Multicote (gecoate meststoffen) en Haifa Cal prime (hoog geconcentreerde kalksalpeter).

Het team van Haifa denkt en beweegt mee met de teler en werkt vanuit klantspecifieke concepten om de 'stip op de horizon' die de teler aangeeft te bereiken: een weerbaar gewas, een hogere opbrengst, een hoger rendement.

De slogan van Haifa: 'Pioneering the Future' sluit perfect aan bij Delphy ISFC. Met het partnership staat Haifa dicht bij de andere innovatiepartners én bij de visie van Delphy ISFC om voor de teler een hoger rendement mogelijk te maken. Willem-Jan de Kort en Pieter van Dongen, werkzaam bij Haifa North West Europe: "Door het partnership met Delphy ISFC aan te gaan verwachten we, samen met de zachtfruitsector, het productenpakket nog beter te laten aansluiten om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen gaan. Weerbaar telen, zuinig omgaan met meststoffen en water zijn daar voorbeelden van. Met de introducties van een biostimulantenlijn (HaifaStim) en klantspecifieke sporenmixen (HaifaMicroMix) zijn in 2021 mooie stappen gezet naar een duurzamere en efficiënte teelt. Eind 2021 zullen we onze nieuwe Multicote Premier voorstellen aan onze klanten: 'The best Multicote we've ever made!' sluit nog beter aan bij de stijgende eisen van onze klanten."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v