HH Delfland vraagt telers om actief mee te denken

20-07-2020    10:43   |    Glastuinbouw Waterproof

Het Hoogheemraadschap van Delfland wil graag haar website vernieuwen. Het doel is om een website te maken die nóg beter inspeelt op de behoeften van haar gebruikers. Daarvoor vinden ze het belangrijk om de mening te vragen van de mensen waarvoor de website vooral bedoeld is: burgers, ondernemers en werkzoekenden. Met name ondernemers in de glastuinbouw worden gevraagd om mee te denken.

Om die reden is het hoogheemraadschap bezig een klankbordgroep te volgen die bereid is om niet alleen zijn mening te geven over de huidige website, maar ook over de plannen voor de toekomstige website en - verder in de toekomst - wellicht ook over andere communicatiemiddelen en klantcontactvraagstukken.
Voor de website geldt dat er twee of drie sessies van twee uur zullen worden gehouden. Zo als het er nu naar uitziet, vinden deze digitaal plaats. Dit uiteraard vanwege corona. Deelname aan alle sessies is uiteraard niet verplicht (als je niet kan, kan je niet). Voor de aanwezigen is er een aardigheidje als bedankje.

Op zoek naar meerdere telers
Omdat veel glastuinbouwers in de regio belang hebben bij een goede informatievoorziening vanuit Delfland, wil het hoogheemraadschap telers via deze weg uitnodigen voor deelname aan zo’n klankbordgroep. Ze zijn op zoek naar meerdere glastuinbouwers. Ondernemers die graag met het Hoogheemraadschap in gesprek gaan over hun communicatie en klantenservice in het algemeen en de website in het bijzonder, kunnen zich nu melden bij Margreet Schoenmakers van Glastuinbouw Nederland. Zij is ook het eerste aanspraakpunt voor eventuele vragen. Aansluitend worden belangstellenden in contact gebracht met de projectleider voor de vernieuwing van de website van Hoogheemraadschap Delfland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kassensloop in beeld

THEMA SLOOP & GEBRUIKT - Er worden wereldwijd veel kassen gebouwd, maar ook veel kassen gesloopt. Een van de...

Biobest valt in de prijzen

Eupeodes-System van Biobest, specialist in biologische bestrijding en bestuiving heeft de prestigieuze Bernard...