'Hoe krijgen jullie die tomaten zo mooi?'

14-10-2019    10:36   |    Goedemorgen

Mooie promotie voor de glastuinbouw dit weekend tijdens het World Food Festival. De mini-kas van Gemeente Westland, Glastuinbouw Nederland en Greenport West-Holland die in Rotterdam stond, kon op grote belangstelling van consumenten rekenen.

In de kas, direct naast de Markthal, konden bezoekers de glastuinbouw volop beleven. Niet alleen kregen ze informatie over de innovatieve en verantwoorde teeltwijze, ook konden ze producten proeven. Op een andere plek op de Binnenrotte presenteerden Looye Kwekers, Food Fellows en Koppert Cress zich bovendien in aparte stands.

Ook Goedemorgen was aanwezig en sprak met verschillende aanwezigen. Jos van Mil was namens Tommies de hele zaterdag aanwezig in de mini-kas. Een van de uitspraken die hem in het bijzonder is bijgebleven, is: 'Hoe krijgen jullie die tomaten zo mooi?'. Een mooi compliment, maar ook een mooi aanknopingspunt voor een goed gesprek over de tuinbouw.

In de demokas op de Binnenrotte in Rotterdam waren naast producenten ook tal van bekende toeleveranciers aanwezig, zoals Hortilux, Berg Hortimotive, Svensson, Biobest en Cultilene. Iedereen toonde zich na afloop enthousiast over het drukbezochte evenement dat voor herhaling vatbaar is.

Bekijk boven dit bericht enkele foto's


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws