Inspiratie bloemisten op Meet-up de Vakbloemist

24-09-2018    10:19   |    Goedemorgen

Zondag vond een nieuwe Bloemisten Meet-up plaats waar de bloemist in nauwer contact komt met kwekers en veredelaars.

Het event is een initiatief van de Vakbloemist. Florist Holland onderdeel van uit maakte. Meer dan 50 vakbloemisten bezochten deze inspiratiemiddag die plaatsvond op de kwekerij van Gerbera United. 

Interactief
Florist liet de deelnemers persoonlijk kennismaken met standaard Gerbera’s, Mini Gerbera’s, Piccolini® Micro Gerbera’s en verschillende specialties. Bloemdesigners Pascal de Laat en Thijs Harmens verzorgden inspiratievolle demonstraties met de diverse producten. Daarnaast konden bloemisten een bijzonder kijkje nemen in het veredelingsproces, door een presentatie over de verschillende fases van Gerbera’s voorafgaand aan de introductie van een commercieel ras op de markt."Het is bijzonder waardevol voor Florist om feedback te ontvangen van bloemisten. Dat maakt onze focus op veredeling nog marktgerichter", zegt Lisanne Fabriek van Florist Holland.

Samenwerking
Sinds dit jaar is Florist Holland partner van de Vakbloemist. Zo zoeken we actief de interactie op met 4.000 bloemisten die aangesloten zijn bij het platform dat naast evenementen online de samenwerking zoekt met 50.000 vakprofessionals.

BEKIJK EEN KORTE VIDEO HIER.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws