Inzicht arbeidsmarkt helpt bij vinden juiste mensen

Inzicht arbeidsmarkt helpt bij vinden juiste mensen

Om een actief arbeidsmarktbeleid te kunnen voeren, is het belangrijk goed zicht te hebben op de ontwikkelingen in die markt. Het arbeidsmarktbeleid van werkgevers- en werknemersorganisaties richt zich bijvoorbeeld op het bevorderen van voldoende beschikbaarheid van goed opgeleide nieuwe medewerkers, instroom van nieuwe medewerkers vanuit andere sectoren en het duurzaam ontwikkelen van mensen die al in de sector werken.

Daarom laat Glastuinbouw Nederland in samenwerking met Colland Arbeidsmarkt om de twee jaar een arbeidsmarktonderzoek uitvoeren. Door uw deelname krijgen we samen inzicht in de gehele agrarische en groene sector én in uw specifieke sector. De gecertificeerde onderzoeksbureaus DESAN en ABF Research verwerken de resultaten anoniem tot sectortotalen en gemiddelden. De gegevens over uw bedrijf worden dus nooit aan anderen doorgegeven.

Meedoen
In de periode februari tot en met april wordt een groot aantal ondernemers per mail, brief en/of telefonisch benaderd voor het meedoen aan het onderzoek.

Resultaten
De resultaten stelt Colland Arbeidsmarkt beschikbaar op www.collandarbeidsmarkt.nl en worden gebruikt om een actief arbeidsmarktbeleid te voeren. Glastuinbouw Nederland roept u dan ook op mee te doen aan dit onderzoek om zoveel mogelijk informatie vanuit de glastuinbouw te verkrijgen die ook in onze lobby gebruikt kan worden.

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v