Jongerenproject heet GoGo Greenhouse

16-04-2019    10:27   |    Goedemorgen

Het nieuwste project om jongeren warm te maken voor de tuinbouw gaat GoGoGreenhouse heten. Maandagmiddag was de kick-off van het nieuwe project van Glastuinbouw Nederland.

'Jongeren als ambassadeur' was de werktitel van het project, dat nu dus GoGoGreenhouse gaat heten. Social media en met name Instagram krijgen een belangrijke rol in het campagne. Daar worden de hashtags #JongeBloeiers #InBloei en #KansenInKassen gebruikt. 
De bedoeling van het project is om aan aan de ene kant scholieren en jongeren die in de sector werken of in de sector hebben gewerkt te verleiden om in hun netwerk onze ambassadeur te zijn. Aan de andere kant hebben werkgevers ook een taak: zij hebben een belangrijke positie en rol omdat zij de jongeren in hun bedrijf moeten verleiden om de sector te zien als aantrekkelijke werkgever.

Foto: Twitter Combivliet


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Ideale samenwerking

In KAS Magazine vertelden Arie Bouman Kwekerij en BOL substraten onlangs over hun bijzondere samenwerking. In een korte video gaan zij...

De dames van HortiContact

Gisteren waren ze op bezoek bij ons. Drie vrouw sterk: Fleur, Marielle en Ceoray van HortiContact. Samen met ons team werd gebrainstormd...