Jouw favoriete nummers horen in de Top 2020 Tuinbouw?

Jouw favoriete nummers horen in de Top 2020 Tuinbouw?

Jouw favoriete nummers in december op Paprika Tasty Radio? Dat is zomaar mogelijk. Ben je teler en word je door een van jouw toeleveranciers uitgenodigd om een top 10 samen te stellen, dan zien we jou straks wellicht bij ons in de radiostudio en hoor je jouw favoriete muziek door de speakers schallen!

Afgelopen vrijdag deden we al een oproep aan toeleveranciers om deel te nemen aan de Top 2020 Tuinbouw en telers uit te nodigen om hun top 10 samen te stellen. En de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnengekomen!

Wil jij als toeleverancier of dienstverlener niet ontbreken en wil je ook 3 klanten uitnodigen om samen aan dit bijzondere tuinbouw radio-event deel te nemen? Neem dan snel contact op met Jolanda Bredewoud (jolanda@hollandhortimedia.nl  en informeer naar de aantrekkelijke voorwaarden. Dan sluiten we dit bizarre jaar met elkaar af door het mooie 'Power to Food & Flower'-gevoel door je speakers te laten galmen. Er is slechts ruimte voor 20 deelnemende toeleveranciers die elk 3 teeltbedrijven mogen uitnodigen, dus vol is vol!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v