Jouw favoriete nummers horen in de Top 2020 Tuinbouw?

23-11-2020    11:02   |    Goedemorgen

Jouw favoriete nummers in december op Paprika Tasty Radio? Dat is zomaar mogelijk. Ben je teler en word je door een van jouw toeleveranciers uitgenodigd om een top 10 samen te stellen, dan zien we jou straks wellicht bij ons in de radiostudio en hoor je jouw favoriete muziek door de speakers schallen!

Afgelopen vrijdag deden we al een oproep aan toeleveranciers om deel te nemen aan de Top 2020 Tuinbouw en telers uit te nodigen om hun top 10 samen te stellen. En de eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnengekomen!

Wil jij als toeleverancier of dienstverlener niet ontbreken en wil je ook 3 klanten uitnodigen om samen aan dit bijzondere tuinbouw radio-event deel te nemen? Neem dan snel contact op met Jolanda Bredewoud (jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl  en informeer naar de aantrekkelijke voorwaarden. Dan sluiten we dit bizarre jaar met elkaar af door het mooie ‘Power to Food & Flower’-gevoel door je speakers te laten galmen. Er is slechts ruimte voor 20 deelnemende toeleveranciers die elk 3 teeltbedrijven mogen uitnodigen, dus vol is vol!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Helpende hand

Anderhalve week geleden legde een verwoestende brand de tribune van TOGB in as. Mustang Demolition helpt de...