Logico alweer in kerstsfeer

Logico alweer in kerstsfeer

Van dinsdag 14 januari tot en met vrijdag 17 januari organiseert Logico de Happy New Christmas Collection. Deze huisshow staat in het teken van de vernieuwde kerstcollectie voor 2020. Daarnaast wordt er ook een nieuw thema gepresenteerd tijdens deze dagen. De huisshow is speciaal voor klanten van Logico, kwekers en relaties.

De Happy New Christmas Collection is de jaarlijkse kerstshow van Logico. "Bij sommige mensen is de kerstboom net weg, maar wij zijn alweer met Kerst 2020 bezig", vertelt Melvin van der Zeijden, Salesmanager bij Logico. "Veel van onze klanten zijn al bezig met een planning voor het eind van dit jaar. Daarom beginnen wij al vroeg met de kerstshow om onze klanten te inspireren en tevens te ontzorgen."

Het is ondertussen de vierde keer dat Logico de Happy New Christmas Collection huisshow organiseert, wat voornamelijk in het teken van kerst 2020 staat. Daarnaast worden er ook concepten voor de Moederdag en Valentijn getoond.

Nieuw thema
Tijdens de Happy New Christmas Collection wordt er ook een nieuwe thema gepresenteerd. "Door het intensief volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen hebben wij een nieuw kerstthema toegevoegd aan de kerstcollectie van 2020. Wat dit nieuwe thema precies is, dat houden we nog even voor ons. Je kunt het nieuwe thema bewonderen tijdens de onze huisshow, Happy New Christmas Collection bij Logico," vertelt Mabel Eckenhaussen, marketeer en designer bij Logico.

De Happy New Christmas Collection vindt plaats van dinsdag 14 januari tot en met vrijdag 17 januari bij Logico in De Lier, Zijtwende 19. Kijk voor meer informatie op www.logico.nu.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v