Ludieke actie Metazet Formflex rondom hanging basket

24-01-2020    10:20   |    Goedemorgen

Metazet FormFlex uit Wateringen verwacht tijdens de IPM in Essen het 1.000ste hanging basket-systeem te verkopen en heeft aan deze mijlpaal een ludieke actie gekoppeld.

Sinds het eerste hanging basket systeem vijftien jaar geleden werd ontwikkeld, waarbij het (vloer)kettingbaansysteem de basis vormde, is het hanging basket-systeem van Metazet FormFlex geëvolueerd tot een multi-inzetbaar transportsysteem dat door het gebruik van standaard elementen door de kweker tegenwoordig zelf geïnstalleerd kan worden. Dit maakt het systeem zeer flexibel, waardoor het vele vormen kan aannemen en geschikt is voor vrijwel alle nieuwe en bestaande kassen. Bovendien kan de baan ook draaiende zakken, waardoor alle werkzaamheden aan de tweede teeltlaag op één plek zijn te verrichten. Kortom, naast maximaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, heeft de ontwikkeling van het hanging basket systeem o.a. ook geresulteerd in een flinke arbeidsbesparing.

Direct vanuit voorraad leverbaar
De evolutie van het hanging basket-systeem naar een transportsysteem met standaard elementen, heeft er eveneens voor gezorgd dat bestellingen niet meer hoeven te worden afgehandeld als maatwerk. Met de huidige samenstelling van elementen kan de kweker in elke situatie zelf de gewenste hangbaan realiseren. Hierdoor kunnen van de verschillende elementen voorraden worden bijgehouden, waardoor het hanging basket systeem tegenwoordig direct uit voorraad leverbaar is.

Trike-400 voor 1.000ste systeem
Met de verkoop van het 1.000ste hanging basket systeem in het zicht, wil Metazet FormFlex alle afnemers van het systeem bedanken voor het vertrouwen de afgelopen vijftien jaar. Om deze mijlpaal te vieren, staat voor de afnemer van het 1.000ste systeem bovendien een leuk extraatje klaar. Namelijk een Trike-400. Met deze lichte en wendbare elektrische trekker kunnen zelfs nog meer bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd.

Wie meer wil weten over het hanging basket-systeem of kans wil maken op de gratis Trike-400, kan zich melden in de stand van Metazet FormFlex op de IPM.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Duurzame bloemen

Wist je dat Grodan ook een gewasspecifiek assortiment substraten heeft voor de bloementeelt? Het bedrijf laat...