Luister laatste uitzending HortiPro Live terug

Luister laatste uitzending HortiPro Live terug

THEMA BIOLOGIE - Vanochtend kon je op Paprika Tasty Radio luisteren naar voorlopig de laatste uitzending van HortiPro Live. In de studio waren vandaag Gerco Overweg en Jurgen Brokelman aanwezig om te praten over het belang van de advisering richting de teler als het gaat over de biologische gewasbescherming, gewasbescherming van natuurlijke oorsprong en weerbaar telen.

Het blijkt toch nog lastig te zijn voor telers en adviseurs om biologische gewasbescherming of weerbare teeltmethoden op het bedrijf implementeren. HortiPro kan bedrijven hierbij helpen en daarom werd in de uitzending ingegaan op de adviesrol van het bedrijf. Daarnaast werd ingegaan op de rol van HortiPro als verdeler/importeur. HortiPro kijkt voortdurend naar nieuwe duurzame oplossingen in de markt.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com. Ook de eerdere uitzendingen van HortiPro Live kun je hier terugvinden.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v