Luister nu naar de (voorlopig) laatste HortiContact LIVE

Luister nu naar de (voorlopig) laatste HortiContact LIVE

Vandaag om 12.00 uur is de voorlopige laatste uitzending van HortiContact LIVE te horen op Paprika Tasty Radio.

De afgelopen weken kon je elke woensdag, donderdag en vrijdag luisteren naar het live radioprogramma van HortiContact op dé tuinbouwzender van Nederland. Vandaag wordt 'seizoen 1' afgesloten met presentator Timothy Meurink en Mariëlle Schonewille van HortiContact. Ook vandaag staat 'trots' weer centraal in de uitzending.

Tussen 12.00 en 13.00 uur gaan we bellen met Prominent, dat eerder dit jaar de Tuinbouw Ondernemersprijs 2020 won. Ook Jos Veugen zal vertellen wat 'trots' voor hem betekent. Jos is eigenaar van Frans Veugen, dat gespecialiseerd is in bedrijfshygiëne. Het bedrijf was ook dit jaar weer te vinden op HortiContact in Gorinchem.

Zoals gezegd is dit voorlopig de laatste uitzending van HortiContact LIVE, maar we hopen uiteraard een vervolg te kunnen geven aan de succesvolle radioreeks op Paprika Tasty Radio. Blijf daarom luisteren naar Paprika Tasty Radio en houd de nieuwsbrieven van Goedemorgen in de gaten voor nieuws hierover.

Luister je om 12.00 uur mee? Gebruik dan de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v