Meld je aan voor nieuwe kopersessies FloraHolland

Meld je aan voor nieuwe kopersessies FloraHolland

Afgelopen periode heeft Royal FloraHolland twee kopersessies georganiseerd over 100% Digitaal. Op deze informatiebijeenkomsten kregen kopers antwoord op vragen die leven over dit onderwerp. Vanwege veel animo vinden er nieuwe sessies plaats in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Meld je snel aan voor één van deze sessies.

Eind 2020 zullen kopers alle bestellingen in de directe handel digitaal plaatsen en afhandelen. Dit betekent niet dat een belletje of Whatsappje naar de kweker niet meer mogelijk is, maar de uiteindelijke transactie zal digitaal moeten plaatsvinden.

Voordelen voor de koper
Eén van de belangrijkste voordelen van 100% Digitaal is het verkrijgen van realtime informatie. Hierdoor wordt de onderlinge uitwisseling van informatie beter, de informatie meer betrouwbaar en handelen klantgerichter. Ringo Veenman, commercieel directeur van Ter Laak, benadrukte het belang voor de sector: "De sector is aan het veranderen: klanten worden veeleisender en fouten worden minder geaccepteerd. Om onze klant zo goed mogelijk te bedienen, moeten we digitaliseren. Met 100% Digitaal kunnen we het orderproces soepeler laten verlopen en krijgen we meer aandacht voor onze klanten."

Ook Leon Verschoor van Royal Lemkes beaamt dit. Eén van de belangrijkste voordelen vindt hij: "Door 100% Digitaal kunnen we heel makkelijk en snel data uitwisselen binnen de sector. Zo krijgen we snel de juiste informatie van kwekers in ons eigen systeem. Hier liggen veel kansen voor in de toekomst!"

Praktisch programma
In deze kopersessies vertelt Royal FloraHolland waarom 100% Digitaal handel zo belangrijk is en wat dit voor telers betekent. De sessies hebben een praktische insteek waarbij vragen worden beantwoord. De eerstvolgende sessies worden op de veiling in Aalsmeer en Rijnsburg gehouden. Ook vindt er een kopersessie plaats in Honselersdijk bij JEM-id.

Aanmelden kan hier

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v