Mustang Demolition donderdag op Paprika

Mustang Demolition donderdag op Paprika

THEMA SLOOP & GEBRUIKT - Donderdag is Mustang Demolition te horen op Paprika Tasty Radio. Het bedrijf richt zich op het snel, vakkundig en veilig ontmantelen van glastuinbouwbedrijven in de ruimste zin van het woord. Mustang demonteren alle materialen en scheidt de aanwezige componenten, voor hergebruik of een gemakkelijke afvoerstroom naar verwerkers.

In de live uitzending op Paprika Tasty Radio hoor je meer over de activiteiten van Mustang Demolition en de wijze waarop het bedrijf jou kan helpen. Je hoort het gesprek met Mustang Demolition donderdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Kun je niet meeluisteren? Luister het gesprek dan later terug via goedemorgen.podbean.com.

Mustang Demolition is niet het enige bedrijf dat deze week te horen is in het kader van het actuele horti thema Kassensloop & Gebruikt. Zo is morgen ook Force te horen, is donderdag Hortimat te gast en vrijdag Olsthoorn Greenhouse Projects.

Schakel deze week elke ochtend om 10.00 uur in op de tuinbouwzender om niets te missen rond dit thema en hoor wie er nog meer te gast zijn.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v