MyLetsGrow gelanceerd

19-11-2019    10:05   |    Goedemorgen

De lancering van de nieuwe portal MyLetsGrow en de nieuwe website van LetsGrow.com is een feit. Alle bestaande mogelijkheden van MyLetsGrow zijn nog beschikbaar. Zo blijft het mogelijk om data met anderen te delen en te vergelijken, analyses te doen en automatisch rapporten en notificaties te versturen.

“Waar klanten in het verleden drie tot vier keer moesten klikken om de juiste grafieken te kunnen zien, hebben we de dashboards een veel prominentere rol gegeven”, aldus Ton van Dijk, Global Head of Sales van LetsGrow.com. “Wij willen onze klanten direct van informatie voorzien en met het nieuwe platform is dat nog beter mogelijk”.

De ontwikkeling van functionaliteiten is altijd up-to-date en nu is het moment gekomen om het MyLetsGrow grondig te vernieuwen. Na veel gesprekken met klanten is het platform tot een nieuwe versie gekomen waarbij gebruikersgemak, inzicht en overzicht centraal staan.

“Door de combinatie van teeltkennis en data-analyse is LetsGrow.com in staat om ‘onverklaarbare’ verschillen en teeltproblemen inzichtelijk te maken. Als u meer wilt weten over LetsGrow.com, neem dan zeker een kijkje op de website: www.letsgrow.com. Een aanrader, want ook deze is volledig vernieuwd en daar zijn we hartstikke trots op”, aldus Ton.

Met inmiddels ruim 1500 aangesloten bedrijven en een veelvoud aan wereldwijde gebruikers is LetsGrow.com uit Vlaardingen in 20 jaar uitgegroeid van een start-up tot hét toonaangevende dataplatform in de tuinbouw. Op dit platform kunnen bedrijven al hun teeltgerelateerde data centraliseren en analyseren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Subsidiepot nu al leeg

Het subsidiepotje dat Nederlanders kunnen gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe volledig elektrische auto...