Nieuw duurzaam initiatief gestart: The Green Crew

Nieuw duurzaam initiatief gestart: The Green Crew

Peter van Koppen en Fons van Eijk zijn op 2 januari jl. een nieuwe onderneming gestart. De medeoprichters van Van Koppen & Van Eijk, dat nu Charlie Works heet, gaan een nieuwe uitdaging aan op het gebied van duurzaamheid.

Er is afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de behoefte aan technisch personeel in de verduurzamings-sector. "Nederland wil graag verduurzamen maar de bedrijven kunnen de vraag niet aan door gebrek aan goed gekwalificeerd personeel", aldus Peter van Koppen.

Fons van Eijk heeft de kennis en de mogelijkheden om deze mensen wel te vinden én te binden en boeien: "Om aan de vraag naar vakbekwame technici te kunnen voldoen hebben we een modern selectie programma ontwikkeld. Zo kunnen we beschikken over ervaren en vakbekwame technici. Een uitgebreid assessment en de opstart van een talentenpool maken deel uit van onze aanpak. In principe bieden we onze medewerkers een vaste baan met opleiding en dus een zonnige toekomst!"

De naam van het bedrijf is The Green Crew. The Green Crew houdt zich bezig met het aannemen en uitvoeren van werk bij  gerenommeerde installateurs van zonnepanelen. De ervaren teams, qua grootte afhankelijk van de grootte van de opdracht, bestaande uit één hoofdmonteur en diverse hulpmonteurs met eigen vervoer en hulpmiddelen, zullen het werk volledig zelfstandig en efficiënt uitvoeren. Er worden met de klanten langdurige afspraken gemaakt.

Peter van Koppen: "De behoefte aan meer elektriciteit is groot. Er gaan steeds meer mensen elektrisch rijden en Nederland gaat van het gas af. We willen graag bijdragen aan het sneller plaatsen van meer zonnepanelen om in deze behoefte te voorzien. Fons en ik hebben energie genoeg. Wij worden zelfs extra enthousiast van het opzetten van dit bedrijf en gaan er met de volle 100 procent tegenaan."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v