Nieuwe campagne: Bedankt Plant!

16-10-2018    16:50   |    Goedemorgen

De nieuwe campagne 'Bedankt Plant!' gaat 22 oktober van start. Insteek: planten maken energieker, relaxter, gelukkiger en gezonder en dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water.

De nieuwe publiekscampagne 'Bedankt Plant!' draait helemaal om de voordelen van planten op het gebied van gezondheid en welzijn. Dit past goed bij de groeiende belangstelling voor een gezonder leven en brengt positieve emotie in de relatie die mensen met planten hebben. 

Zuurstof
De campagne 'Bedankt Plant!' gaat ruim drie jaar lopen en is ontwikkeld in samenwerking met stakeholders om de aankoop van planten verder aan te jagen. Vanuit de instelling 'planten als zuurstof in een druk leven' is een commercial gemaakt. Deze commercial is onder andere eind oktober op de Nederlandse televisie te zien. Daarnaast wordt de campagne breed ondersteund via diverse media: online video (YouTube, Facebook en Instagram), maar ook via uitingen in het straatbeeld en uiteraard in de eigen content op Mooiwatplantendoen.nl. Van 22 oktober tot en met 11 november 2018 is 'Bedankt Plant!' goed zichtbaar in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland, en in Frankrijk van 29 oktober tot 18 november 2018. 

Vrolijke aanjagers 
Onderdeel van de lancering in Nederland is de fotogenieke Plant Bathing Studio die tijdelijk in Amsterdam zal worden geopend. Daarnaast is er de special Happi.health, een glossy die Bloemenbureau Holland uitbrengt in samenwerking met mindstyle magazine Happinez. Consumenten die bij deelnemende bloemisten minimaal 20 euro besteden, krijgen het magazine gratis mee. In de Happi.health zit een voucher die 5 euro korting geeft op een volgende plantenaankoop.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nog meer beurs!

Tessa en Kelly hebben samen met presentator Aad een serie video's gemaakt op de FHTF.