Nieuwe directie Rhein-Maas start op 1 januari 2020

19-11-2019    10:38   |    Goedemorgen

Op 1 januari 2020 nemen Günther Esser en Cees Hoekstra gezamenlijk de leiding van Veiling Rhein-Maas over. Günther Esser, momenteel werkzaam als directeur van Landgard Fachhandel GmbH & Co. KG, zal de rol van woordvoerder op zich nemen en Cees Hoekstra, voorheen directeur veiling Eelde van Royal FloraHolland, wordt bij de veiling verantwoordelijk voor commercie.

Cees Hoekstra en Franz-Willi Honnen waren al sinds augustus 2018 lid van de directie van Veiling Rhein-Maas.

Na het vertrek van Franz-Willi Honnen zullen de twee ervaren managers gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de directievoering van Veiling Rhein-Maas en zullen zij zorgen voor de implementatie van de langetermijnstrategie die met beide moederorganisaties is opgezet rond de verdere ontwikkeling van de joint venture.

Met Esser en Hoekstra benoemen Royal FloraHolland en Landgard een ervaren directieteam dat bekend is met de markt en de marktplaats in Straelen-Herongen. Hun belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de voortdurende positieve ontwikkeling van Veiling Rhein-Maas, zowel op operationeel fysiek als op digitaal gebied, zich voortzet.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Subsidiepot nu al leeg

Het subsidiepotje dat Nederlanders kunnen gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe volledig elektrische auto...