Nieuwe KAS door de bus!

29-09-2020    10:52   |    Goedemorgen

Onze collega's van KAS Magazine hebben weer een mooie nieuwe uitgave gemaakt. Deze valt vanaf vandaag bij jou door de bus en staat deels in het teken van Ranking the Grower.

Maar er valt veel meer te lezen. Zo maken 30MHz en Delphy een bijzondere samenwerking bekend, kun je alles lezen over Ridder HortOS, staan er reportages in over Gitzels, Kiepflower en Enza Zaden én lees je alles over innovatie, duurzaamheid, ontwikkeling en ondernemerschap.

Op de cover van de nieuwe KAS staat bovendien Thom Persoon van Forever Plants, die een openhartig interview geeft over zijn leven als ondernemer en de samenwerking met zijn vader en broer.

KAS Magazine verschijnt vier keer per jaar. De nieuwste editie valt vanaf vandaag door de bus. Ontvang je KAS nog niet? Neem dan contact met via info@spam-protectkasmagazine.nl. Binnenkort komt deze uitgave ook online beschikbaar via www.kasmagazine.nl.


Reacties (1)

L de Moor 3 weeks ago

Wij vinden KAS altijd een prachtig vakblad. Wij ontvangen het graag. Handelskwekerij L de Moor,Postadres Sterrekrooshof 4, 1433WN Kudelstaart.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Kassensloop in beeld

THEMA SLOOP & GEBRUIKT - Er worden wereldwijd veel kassen gebouwd, maar ook veel kassen gesloopt. Een van de...

Biobest valt in de prijzen

Eupeodes-System van Biobest, specialist in biologische bestrijding en bestuiving heeft de prestigieuze Bernard...