Nieuwe najaarsproducten voor AltaNova

Nieuwe najaarsproducten voor AltaNova

Een kleurrijk najaar voor AltaNova uit Zevenhuizen, zij voegen namelijk drie nieuwe najaarsproducten toe aan het assortiment. Met de komst van Pyracantha, Eucalyptus en Helleborus heeft AltaNova niet alleen in het voorjaar, maar ook in het najaar een breed productenpakket.

Dit najaar staat in het teken van nieuwe producten bij AltaNova. Zo zijn zij afgelopen september gestart met het uitleveren van de herfstachtige Pyracantha en hebben daarin een succesvol seizoen beleefd. Volgend jaar zal Pyracantha daarom wederom bij AltaNova beschikbaar zijn in potmaat 23. Daarnaast start AltaNova vanaf week 48 met het uitleveren van Eucalyptus. Eucalyptus is te herkennen aan de bekende geur en prachtige, mintgroene kleur. Maar dat is niet alles: Vanaf deze maand is de Helleborus, oftewel dé bekenste kerstbloeier, ook beschikbaar bij AltaNova. Zij telen Helleborus in twee variëteiten: Advent Star Early en Winterbells.  

Jaarrond de mooiste seizoensproducten
Afgelopen jaren lag de grote afleverpiek voor AltaNova vooral in het voorjaar. Tijdens deze periode leveren zij zo'n 20 verschillende seizoensbloeiers uit aan klanten door heel Europa. Passend bij de pioniersgeest van de familie Hoogendoorn, bleven zij op zoek naar bijzondere en unieke producten om het assortiment mee uit te breiden. Met de toevoeging van de drie producten in de najaarsperiode, is de eerste stap richting jaarrond kweken gezet. AltaNova biedt een breed pakket aan seizoensproducten. Ben je benieuwd naar het totale assortiment? In de spiksplinternieuwe bedrijfsvideo komen ze allemaal aan bod.

AltaNova is gespecialiseerd in het kweken van bijzondere bloeiende producten voor ieder seizoen. AltaNova stelt zichzelf de missie juist de 'niet standaard' producten, maar de bijzondere parels te kweken en beschikbaar te maken voor de consument, hoe moeilijk deze ook te telen zijn. AltaNova bestaat uit vijf kwekerijen, waarvan één buitenlandse vestiging in Portugal. Voor meer informatie kunt u terecht op altanova.nl. 

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v