Nieuwe troschrysanten heten Avicci, Marshmello en Hardwell

Nieuwe troschrysanten heten Avicci, Marshmello en Hardwell

Met trots introduceren G&G Flowers en Wico Flowers samen met veredelaar Floritec deze week maar liefst vier rassen troschrysanten: Avicii, Marshmello, Hardwell Yellow en Hardwell Bright.

Avicii is enkelbloemig en heeft een mooie zachte en lieflijke roze tint met een fris blijvend groen hart. Marshmello is een roze anemoon met een uitstekende bladkwaliteit en een goede uniformiteit.
Met de dubbelbloemige Hardwell Yellow en Hardwell Bright is er een mooie Hardwell familie ontstaan. De Yellow en de Bright zijn evenals de al bestaande Hardwell lang houdbaar en uitstekend transporteerbaar. Het blad heeft een perfecte kwaliteit en blijft mooi groen.
 
Vernoemd naar DJ's
De nieuwe chrysanten zijn vernoemd naar (voormalig) bekende internationale DJ's. Gert van Genderen van G&G Flowers/Wico Flowers: "Muziek zorgt altijd voor geluk en plezier. Mensen worden er blij van.  Onze nieuwe rassen zorgen voor hetzelfde gevoel. Ze zijn prachtig kleurrijk en zorgen voor heel lang bloeiplezier. Ze zijn een verrijking voor de markt en voor ons assortiment."
 
De vier nieuwe rassen zijn vanaf eind deze week verkrijgbaar op de klok in Naaldwijk en Aalsmeer. Wico Flowers voert 50.000 Avicii per week aan. G&G Flowers introduceert Marshmello met 20.000 stuks per week en Hardwell Yellow en Hardwell Bright met 10.000 stuks per week.


(Foto: MIXTRIBE)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v