
Video: ‘Minder gas? Kijk naar de kas!’
Greenport West-Holland heeft een boek gelanceerd: ‘Minder gas? Kijk naar de kas! Maak uw eigen greenhouse’. In...
"Gebruik het blad in cocktails, bij vette vis, tonijn tartaar, steak tartaar en groenten gerechten. Combineer met avocado, citrus, gefermenteerde groenten, gerookte en gedroogde gerechten. In combinatie met vette ingrediënten zal de smaak meer nootachtig zijn", aldus Koppert Cress.
Oorsprong
Cuzco Leaves is het blad van een plant die familie is van de komkommer en afkomstig uit Zuid Amerika. In Peru wordt de plant geteeld voor haar vruchten. De jonge scheuten, bladeren en ranken worden gebruikt als bladgroenten.
Cuzco Leaves zijn het hele jaar beschikbaar en kunnen tot een week bewaard worden bij een temperatuur tussen 2–7°C. Geproduceerd in een maatschappelijk verantwoorde teelt, voldoen Cuzco Leaves aan de hygiënische normen in de keuken. De scheuten worden schoon en hygiënisch geteeld.
In verband met de aanwezige bittercomponenten wordt geadviseerd om niet meer dan 15 bladeren per dag te consumeren.
Greenport West-Holland heeft een boek gelanceerd: ‘Minder gas? Kijk naar de kas! Maak uw eigen greenhouse’. In...
Greenport West-Holland heeft een boek gelanceerd: ‘Minder gas? Kijk naar de kas! Maak uw eigen greenhouse’. In...
Het is vandaag 'foute kersttruiendag' om een blijk van steun te geven aan Save the Children. Het team van...
Aardwarmtedefect Ammerlaan hersteld 13-12-2019 11:04 |
Onderzoek naar voorbroei lelie onder LED-belichting 13-12-2019 11:00 |
'ODE-probleem terug naar minister Wiebes' 13-12-2019 10:57 |
Nederlandse export groeit ruim 7 procent in oktober 13-12-2019 10:53 |
GroentenFruit Huis doet beroep op boeren 13-12-2019 10:47 |
Kerst kleurt met bloemen 13-12-2019 10:42 |
Win een hip Horti24-shirt! 13-12-2019 10:31 |
Modiform breidt assortiment duurzame potten uit 13-12-2019 10:26 |
InnovationQuarter presenteert jaarplan 2020 13-12-2019 10:22 |
Event: 'duurzame inzetbaarheid is mensenwerk' 13-12-2019 10:16 |
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties