Nieuws uit Tomatoworld...

Nieuws uit Tomatoworld...

LUISTER TERUG - Op woensdag 26 januari hebben Gakon Netafim en Tomatoworld een overeenkomst van partnerschap getekend. Op Paprika Tasty Radio werd de samenwerking vanochtend toegelicht door Miranda van den Ende, die in het gesprek nog meer nieuwe partners benoemde.

Na de overname van Gakon Horticultural Projects door Netafim in april 2021, vormden beide bedrijven de nieuwe zogeheten Greenhouse Unit van Netafim, genaamd Gakon Netafim Greenhouse Projects. Hierbij wordt 56 jaar ervaring in landbouwprojecten en een scala aan irrigatietechnologieën van Netafim en de 70 jaar ervaring met het realiseren van hightech tuinbouwprojecten gecombineerd.

Het partnerschap biedt Gakon Netafim de mogelijkheid om zijn klanten mee te nemen naar een plek, waar de gehele tuinbouwketen vertegenwoordigd is. Daarnaast bieden de vele partners die verbonden zijn aan Tomatoworld goede sparringpartners om de tuinbouw als geheel naar een hoger plan te brengen.

Op Paprika Tasty Radio gaf Miranda van den Ende van Tomatoworld vanochtend een toelichting. Ze vertelde over de samenwerking met Gakon Netafim, maar ook de partnerships met Van der Ende, Dutch Plantin, Gremon Systems en Eurofiber kwamen ter sprake. Luister het gesprek hier terug.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v