Nieuws uit Tomatoworld...

28-01-2022    10:04   |    Goedemorgen

LUISTER TERUG - Op woensdag 26 januari hebben Gakon Netafim en Tomatoworld een overeenkomst van partnerschap getekend. Op Paprika Tasty Radio werd de samenwerking vanochtend toegelicht door Miranda van den Ende, die in het gesprek nog meer nieuwe partners benoemde.

Na de overname van Gakon Horticultural Projects door Netafim in april 2021, vormden beide bedrijven de nieuwe zogeheten Greenhouse Unit van Netafim, genaamd Gakon Netafim Greenhouse Projects. Hierbij wordt 56 jaar ervaring in landbouwprojecten en een scala aan irrigatietechnologieën van Netafim en de 70 jaar ervaring met het realiseren van hightech tuinbouwprojecten gecombineerd.

Het partnerschap biedt Gakon Netafim de mogelijkheid om zijn klanten mee te nemen naar een plek, waar de gehele tuinbouwketen vertegenwoordigd is. Daarnaast bieden de vele partners die verbonden zijn aan Tomatoworld goede sparringpartners om de tuinbouw als geheel naar een hoger plan te brengen.

Op Paprika Tasty Radio gaf Miranda van den Ende van Tomatoworld vanochtend een toelichting. Ze vertelde over de samenwerking met Gakon Netafim, maar ook de partnerships met Van der Ende, Dutch Plantin, Gremon Systems en Eurofiber kwamen ter sprake. Luister het gesprek hier terug.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

EnergiekEvent drukbezocht

Het was volle bak op het eerste fysieke EnergiekEvent sinds drie jaar, waarvoor Delphy IC en Wageningen UR hun...