We hebben een winnaar!

23-07-2020    10:56   |    Goedemorgen

In de uitzending van LED'S.GO.LIVE with Oreon werd gisteren een tof prijzenpakket uitgereikt. Mike van Leent van uitzendgroep Lento was persoonlijk naar de studio gekomen om de prijzen in ontvangst te nemen.

Mike van Leent was voorgedragen door zijn collega Daniël Verbaan na een oproep in het radioprogramma van LED-specialist Oreon. Luisteraars konden iemand in het zonnetje zetten en Daniël meldde zijn collega Mike aan. Mike is een paar weken geleden voor de tweede keer vader geworden en is ondanks het slaaptekort altijd vrolijk en fris op zijn werk, zo liet Daniël weten. Dat verdiende volgens hem wel een prijzenpakket.

Oreon was het daarmee eens en koos zijn inzending uit. Nadat de winnaar live in het programma bekend werd gemaakt, haastte Mike zich naar de studio in Bergschenhoek. Daar kon hij in de uitzending uit handen van Fraukje van Breukelen van Oreon de prijzen in ontvangst nemen, waaronder een sterke powerbank en een fraaie LED-lamp. En ja, dan ga je natuurlijk ook nog even op de foto in de radiostudio van Paprika Tasty Radio. Gefeliciteerd Mike!

Je blijft overigens kans maken op dit geweldige prijzenpakket. Laat via redactie@spam-protecthollandhortimedia.nl weten wie jij in het zonnetje wilt zetten en wie weet staat die persoon binnenkort ook in de studio om de prijzen in ontvangst te nemen. En vind je dat jij het pakket zelf zou moeten krijgen? Leg dan uit waarom. De volgende winnaar hoor je in de uitzending van LED'S.GO.LIVE with Oreon, woensdag over twee weken tussen 10-12 uur.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Helpende hand

Anderhalve week geleden legde een verwoestende brand de tribune van TOGB in as. Mustang Demolition helpt de...