Open middag op proeftuin Delphy Bloembollen

12-07-2019    09:34   |    Goedemorgen

Delphy team Bloembollen houdt dit jaar weer een open dag op de eigen proeftuin. Om bollentelers in de gelegenheid te stellen de proeven te bekijken, nodigt Delphy Bloembollen geïnteresseerden uit op 19 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur.

De proeftuin ligt aan de Heereweg 466 in Lisse. Op de open middag zijn er diverse proeven te bezichtigen zoals biostimulanten toegepast in dahlia’s, heetstook in lelie en vergelijking tussen verschillende innovatieve groenbemesters. Ook zijn er verschillende machines aanwezig en worden er verschillende demonstraties georganiseerd. Zo is de In-lijn schuimmachine van Total Systems aanwezig, is er een demonstratie met de On-Land ploeg van Lemken en een demonstratie van het effect van Squall op het spuitbeeld.
Deze middag telt ook mee als bijeenkomst Veiligheid en Techniek voor het verlengen van de spuitlicentie. De spuitlicentiebijeenkomst wordt in samenwerking met Onderwijsgroep Noordwest-Holland georganiseerd. Opgeven kan via https://www.onderwijsgroepnwh.nl/cursus/open-dagen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Fan van Paprika!

Paprika Tasty Radio krijgt steeds meer fans in de tuinbouw, van jong tot oud. En dat vinden wij natuurlijk leuk om te horen én te zien.

Gaasproef in chrysant

Van Iperen is, samen met Priva en de landelijke Chrysantencommissie, gestart met een proef in de teelt van chrysanten waarbij zeer fijnmazig...