Piet Vijverberg’s Colorchid kleurt Keukenhof

22-03-2019    08:51   |    Goedemorgen

In het Beatrixpaviljoen in de Keukenhof staat traditiegetrouw weer een orchideeën tentoonstelling. In het paviljoen schitteren dit jaar de verschillende Colorchid’s van Piet Vijverberg. Deze kleurrijke parels onderstrepen het Flower Power thema van de Keukenhof openstelling dit jaar.

Dit is niet het eerste jaar dat er orchideeën van Piet Vijverberg tijdens Keukenhof te bewonderen zijn. In 2018 straalden maar liefst 600 White World orchideeën in het Beatrix Paviljoen en ook in 2017 leverde Piet Vijverberg al orchideeën. De producten in het paviljoen moeten gedurende de openingsperiode prachtig van kwaliteit blijven en daar blinkt de White World in uit. Daarom is Piet Vijverberg ook dit jaar weer gevraagd om planten te leveren. 

Colorchid
De oersterke White World orchidee van Piet Vijverberg is verkrijgbaar in de gekleurde variant. Door een unieke techniek worden de aderen gekleurd, waardoor er een bijzonder kleureffect ontstaat, maar het karakter en de kwaliteit van de orchidee behouden blijven. Onder de naam Colorchid is hij beschikbaar in zes hoofdkleuren, maar er zijn meer variaties mogelijk. De bijpassende, stijlvolle verpakking sluit naadloos aan bij de wereldwijde ‘terrazzo trend’.

Piet Vijverberg
Kwekerij Piet Vijverberg is de specialist op het gebied van Phalaenopsis en Dracaena. Door voortdurende innovatie, vooruitstrevende teelttechnieken en in een professionele organisatie worden er planten van hoge kwaliteit geproduceerd en vermarkt. Dit niveau wordt onderstreept door het kwaliteitsmerk ‘Star Quality…. By’5’. Een van de diverse merken en collecties die door Piet Vijverberg worden gevoerd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Ideale samenwerking

In KAS Magazine vertelden Arie Bouman Kwekerij en BOL substraten onlangs over hun bijzondere samenwerking. In een korte video gaan zij...

De dames van HortiContact

Gisteren waren ze op bezoek bij ons. Drie vrouw sterk: Fleur, Marielle en Ceoray van HortiContact. Samen met ons team werd gebrainstormd...