Nieuwe website voor Impatiens Beacon

11-03-2019    09:43   |    Goedemorgen

PanAmerican Seed kondigt de lancering aan van een nieuwe website die geheel gewijd is aan de nieuwe ImpatiensBeacon, een I. walleriana-serie met een bewezen hoge resistentie tegen valse meeldauw bij Impatiens. De website www.BeaconImpatiens.com richt zich op verschillende doelgroepen en omvat bijzondere verhalen over onder meer de achtergrond van deze doorbraak en het team dat deze serie op de markt heeft gebracht. Ook geeft de site informatie over de donatie van 3% van de wereldwijde Beacon-omzet in het seizoen 2019-2020, die aan onderzoek naar Osteogenesis imperfecta (brozebottenziekte) wordt gespendeerd.

'De lancering van zo een belangrijk product was voor ons reden om een speciale website te maken die niet alleen de consument van informatie voorziet, maar ook de teler en de hovenier', zegt Claire Josephson, product marketing manager bij PanAmerican Seed. 'Door de voor iedereen zichtbare positieve eigenschappen en voordelen van Beacon Impatiens kunnen we het volledige verhaal delen met onze wereldwijde klantenkring en enthousiasme creëren over de afzetmogelijkheden.'

Kleur
De “Hello Beacon” sectie van de site laat de 6 belangrijkste kleuren en 2 mixen van Beacon Impatiens zien. Verder kan een teelthandleiding worden gedownload, alsook een diapresentatie die laat zien hoe Beacon kleur kan geven aan schaduwrijke plekken.
Op “The Beacon Story” maakt de sitebezoeker kennis met het internationale PanAmerican Seed team dat voor telers wereldwijd oplossingen aandraagt. De pagina informeert over de hoge resistentie van Beacon Impatiens tegen valse meeldauw en toont verder een video met een reeks tijdopnamen die de weerstand bij infectiedruk in de tuinaanleg laten zien.

Seizoen
De pagina “Beacon Shines The Light” introduceert de liefdadigheidsinstelling die 3% van de wereldwijde Beacon-omzet in het seizoen 2019-2020 ontvangt. Voor elk seizoen zal een andere organisatie worden gekozen die zich inzet voor minder bekende aandoeningen. Voor het komende afzetseizoen is PanAmerican Seed een partnership aangegaan met de OI Foundation, een stichting die de levenskwaliteit van Osteogenesis Imperfecta-patiënten verbetert door middel van onderzoek, onderwijs, bewustwording en ondersteuning.

Debuut
Ga op onderzoek uit op www.beaconimpatiens.com en connect met PanAmerican Seed op social media. Beacon Impatiens krijgt haar officiële debuut op zowel de California Spring Trials in Santa Paula, Californië (USA) als de FlowerTrials in Nederland, en wordt in 2019 verder geïntroduceerd op andere vakbeurzen. Momenteel is Beacon in beperkte hoeveelheden leverbaar. Wereldwijd zal de serie volop beschikbaar zijn in januari 2020. Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger.

Foto: www.beaconimpatiens.com 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....