Samen verder op Flower Bazar

13-06-2019    08:59   |    Goedemorgen

Onder het motto 'samen komen we verder' gaan de groothandelsbedrijven Van der Plas, Breedijk en HBX natural living in september mee naar de Flower Bazar in Duitsland. Het nieuwe Live Event dat van 21 - 23 september 2019 in Hamburg wordt gehouden biedt grote kansen voor alle bedrijven in de sector die samen de markt in willen om te groeien.

Boltze, het grootste Duitse handelshuis in Homedeco in Hamburg/Braak, stelt haar deuren open en vormt het mooie decor van de Flower Bazar. Een nieuwe marktplaats voor verkoop, inspiratie en marketing en tevens een mooi moment om in het najaar extra verkoop te creëren.

Samenwerking
Van der Plas, Breedijk en HBX natural living zijn geworteld in de tradities van een familiebedrijf een leveren een compleet assortiment bloemen, planten en decoratiematerialen aan bloemisten, retail en groothandels. Voor de Flower Bazar openen zij graag hun deuren voor partners die willen groeien en nodigen kwekers, service verlenende bloemisten, tuincentra, giftstores en collega bloemen en planten groothandelaren - exporteurs uit om mee te gaan naar de The Flower Bazar in Hamburg.
De bedoeling is om op dit Live Event juist de samenwerking met andere deelnemers te zoeken. Het maakt dat je de dingen met elkaar 120% goed kan doen en de bezoekers kan verrassen met deze combinatie. Zo kan je samen met kwekers en klanten geld verdienen en een mooi laatste kwartaal draaien.

Uitnodigen
The Flower Bazar wordt ondersteund door de Duitse mediapartners Taspo en Gestalten und Verkaufen die het event gaan gebruiken om bloemisten uit te nodigen. Daarnaast zijn een aantal sterke partners vanuit de decoratie aanwezig zoals Jodeco glas, NDT potterie en Lechuza. 

Foto: BoltzeReacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Subsidiepot nu al leeg

Het subsidiepotje dat Nederlanders kunnen gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe volledig elektrische auto...