Stan Rijnbeek commercieel agronomist bij Haifa

Stan Rijnbeek commercieel agronomist bij Haifa

Dit voorjaar heeft Haifa North West Europe zich versterkt met Stan Rijnbeek, die als commercieel agronomist aan de slag is gegaan.

Rijnbeek volgde een opleiding Groenhandel en logistiek op het Wellant College in Aalsmeer en heeft daar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven via stages. Daarnaast heeft hij werkervaring opgedaan in het boomkwekerijbedrijf van zijn familie. Hier was hij verantwoordelijk voor gewasbescherming en logistiek.

Rijnbeek wordt bij Haifa mede-verantwoordelijk voor de ondersteuning van de kwekers, potgrondbedrijven, voorlichters en distributeurs met als werkgebied voornamelijk midden Nederland. De focus van zijn werkterrein is boomkwekerij en vaste planten. Met de bekende producten als Multicote, Poly-Feed, Soluplant, GrowClean, Multi-K Reci en Haifa Cal Prime, zal Rijnbeek de relaties van Haifa ondersteunen.

Tachtig landen in vijf continenten
Haifa Group is leverancier van meststoffen voor de landbouw, tuinbouw en boomteelt. Het bedrijf is actief in meer dan tachtig landen verdeeld over vijf continenten. Doordat Haifa gebruik maakt van zuivere grondstoffen is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste producenten van kalisalpeter (Multi-K) ter wereld. Haifa staat bekend om zijn pioniersgeest en innovatieve oplossingen. Het doel is het creëren van een toekomst met een betere en efficiëntere plantenvoeding die leidt tot meer gemak voor de gebruiker en winst voor de gebruiker en het milieu.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v