'Telen voor inhoudsstoffen biedt grote kansen'

12-06-2019    16:00   |    Goedemorgen

KP Holland organiseert tijdens de FlowerTrials van 11 t/m 14 juni het KP Holland FlowerTrials Lunch Event: inspirerende lunchsessies met toonaangevende sprekers in de markt.

Woensdag 12 juni presenteerde Wouter Verkerke, business developer bij de WUR (Wageningen University & Research) zijn visie op 'De kas als apotheek'. Kernpunt hierin is dat het telen van inhoudsstoffen een grote kans is voor de glastuinbouw, in samenwerking met nieuwe ketenpartners. Er is grote schaarste in de wereld als het om inhoudsstoffen gaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vanille, of zwarte peper. 'Hier ligt een grote kans voor de glastuinbouw', aldus Wouter Verkerke. 'Het sterkste punt hierbij is onze leveringszekerheid.'

Lunch Event
Ook donderdag en vrijdag vindt het FlowerTrials Lunch Event nog plaats bij KP Holland. Donderdag spreekt Gerhard van der Bijl, CCO van Royal FloraHolland over digitaal zakendoen. Vrijdag presenteert Meiny Prins, directeur Priva, haar visie op ‘sustainable urban delta’.
Bekijk het programma en meer informatie op www.kpholland.nl. Schrijf u (geheel kosteloos) in voor de lunchsessies van het KP Holland FlowerTrials event, via het inschrijfformulier op www.kpholland.nl of door een e-mail te sturen aan info@spam-protectkpholland.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...