TuinbouwMarktplaats zit flink in de lift

TuinbouwMarktplaats zit flink in de lift

2019 was voor de grootste marktplaats voor tuinbouwmachines en materialen in de wereld een heftig jaar. Door een flinke toename van het aantal wereldwijde gebruikers op TuinbouwMarktplaats, ontstonden geregeld storingen omdat de server de drukte niet aan kon. De capaciteit is daarom flink uitgebreid.

Aad Tijsen van Holland Hortimedia, de uitgever van TuinbouwMarktplaats, geeft aan dat de koop/verkoop site in 2019 een explosieve groei heeft doorgemaakt en dat de capaciteit intussen onder controle is. Telers kunnen nog steeds gratis advertenties plaatsen om hun overbodig geworden machines en materialen te koop aan te bieden en het aanbod van bedrijven is overweldigend.

Dus ben je op zoek naar een machine of specifiek product? Of wil je juist een product te koop aanbieden? Neem dan eens een kijkje op www.tuinbouwmarktplaats.nl. Voor meer informatie over de mogelijkheden die TuinbouwMarktplaats jouw bedrijf kan bieden, kun je contact opnemen met onze collega Doriene Knuiman via doriene@hollandhortimedia.nl.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v