Duitse shopper-activatie orchideeën bij Rewe

12-11-2019    09:32   |    Goedemorgen

Op 11 november start bij de Duitse supermarktketen Rewe de Danke Pflanzen shopper-activatie: ‘Koop nu een orchidee en krijg een gratis orchidee-conditioner’. Het aanbod is tot en met 18 november te vinden bij 2.500 Rewe-vestigingen.

De consument verleiden tot de aankoop van een orchidee met een leuke give-away, dat is de gedachte achter deze activatie. In dit geval is het gratis orchideeënvoeding, een ampule met een speciale formule die stimuleert, versterkt, de bloeiperiode verlengt en zorgt voor een goede conditie van het wortelstelsel.

Breed assortiment
Het gaat bij de activatie om een breed assortiment orchideeën. Of de consument nou een Phalaenopsis, Dendrobium, Brassia, Miltonia of Cambia koopt: de orchidee-conditioner krijgen ze bij iedere orchidee. De shopper-activatie is opgezet door Bloemenbureau Holland en wordt uitgerold in samenwerking met handelspartij Greenyard, eindklant Rewe en kwekersvereniging Orchidee Nederland.

Voor meer informatie over orchideëen kun je kijken op www.orchidsinfo.eu, www.facebook.com/orchidsinfo/ of laat je inspireren op instagram: instagram.com/orchidsinfo/   


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws